Alanui, Italiaanse mode

Het Italiaanse kleding merk Alanui zag het levenslicht dankzij Nicolò Oddi. Hij richtte dit label op in samenspraak met zijn zus en muze Carlotta. De kleding van dit Italiaanse luxe label wordt gekenmerkt door een collectie kleurrijke jaquard-gebreide kleding die een waar eerbetoon is aan de Indiaans-Amerikaanse iconografie.

Prachtig Italiaanse luxe bij pauw.com

De collectie kleurrijke jaquard-gebreide kasjmier cardigans van Alanui zijn een must-have voor ieder die houdt van praktische kledij die niet alleen functioneel is maar ook kleur geeft aan jouw dag. De cardigans zijn bovendien heel erg leuk om te dragen. Zo zul je ze altijd bij jou willen hebben: ze zijn als het ware de perfecte reisgenoot.

Iedere cardigan is een oversized vest en werd handgemaakt van kwaliteits Cariaggi-kasjmier van 980 gram. Deze procedure kan tot maar liefst 11 uur in beslag nemen. Het resultaat is dan ook om U tegen te zeggen. Een prachtige oversized vest die jou niet alleen warm houdt maar ook kleur brengt in jouw dag. Ontdek snel de hooded stijl en de jaquard-gebreide vest die het best bij jou past op pauw.com en voeg een vleugje Italiaanse luxe toe aan jouw garderobe met de kwaliteitsvolle Alanui collectie.

Leave a Reply