Invicta-zonnebrillen

De ene zonnebril is de ander niet. Bepaalde merken produceerden al vér voor de Tweede Wereldoorlog hun populairste brillen, waar anderen pas relatief recent begonnen met het maken van trendy zonnebrillen. In die laatstgenoemde categorie vallen de brillen van Invicta: nieuw, maar daardoor niet minder spectaculair. En op Faciato.nl vind je een enorm assortiment van deze zonnebrillen!

Op zoek naar een zonnebril

Zoek jij een zonnebril? Dan wil je graag een product hebben dat past bij jouw persoonlijke stijl. En er bestaan zoveel verschillende merken en monturen – deze zoektocht is niet eenvoudig. Daarom bestaat Faciato.nl: een website waarop je een enorme verscheidenheid aan zonnebrillen van alleen de allerbeste merken kunt vinden. Neem nu alleen al het aanbod Invicta-zonnebrillen: je vindt er tientallen exemplaren die allemaal verschillend zijn van elkaar, in diverse prijsklassen. Bij Faciato.nl ben je aan het goede adres voor een zonnebril van hoge kwaliteit.

Invicta

Zoals gezegd is Invicta een redelijk nieuw merk. Dat geldt voor de zonnebrillen, want Invicta zelf gaat al wat langer mee. De zonnebrillen zijn een product van het Zwitserse merk Invicta Watch – een producent van horloges. Invicta Eyewear is daarmee de spin-off en zodoende nieuw in Nederland. De brillen zijn bijzonder, mede doordat ze worden gemaakt door een designer van sieraden: Daniele Padovani. Dat valt terug te zien in de brillen zelf: deze laten zich omschrijven als uiterst stijlvol. Oordeel zelf: kijk op www.faciato.nl en ontdek ons rijke aanbod Invicta-zonnebrillen.

Over Faciato.nl

Faciato.nl heeft álles op het gebied van zonnebrillen. Op zoek naar een sportief model van een specifiek merk? Geheid dat er in ons assortiment iets van jouw gading bij zit. We verkopen zonnebrillen voor heren, dames en kinderen en bieden daarbij alléén brillen van de allerbeste merken. Koop jouw bril veilig en online op Faciato.nl!

Leave a Reply