Japanse ontwerpen van Irié

Sueo Irié is een ontwerper die van oorsprong uit Japan komt. De modeopleiding heeft hij in zijn thuisland afgerond, waarna hij naar modestad Parijs vertrok. Kledingmerk Kenzo heeft ervoor gezorgd dat Irié zijn eigen plan mocht trekken qua ontwerpen van kleding. 1983 Was het jaar dat deze ontwerper zijn eigen label begon. En met groot succes. Kleding die door Irié is ontworpen heeft een geheel eigen look. Irié is niet bang om verschillende patronen en stoffen met elkaar te combineren. Fans van deze ontwerper roemen zijn kleding om de comfortabele, moderne snit. Kledingstukken zijn simpel en kreuken niet. Gemakkelijk om mee te nemen in je koffer.

De Irié Wash lijn

Pauw een groot aantal Irié Wash kleding in de life-winkel. Maar ook online in de webshop zijn prachtige items tevinden die online kunnen worden aangeschaft. De jurkjes van stretch hebben een hoogwaardig kwaliteitsgehalte evenals de blouses en shirts. Omdat veel kledingstukken van Irié stretch bevatten, sluiten zij mooi op het lichaam aan en zitten altijd gerieflijk.
Pauw.com

Deze webshop roemt over de kwaliteit van dit ongeëvenaarde kledingmerk. Het prettige draaggemak en de grote keus aan prints, stoffen en kleuren geven de collectie steeds weer een vernieuwend en fris aanzien.

Leave a Reply